Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerékpártartó vonóhorogra képes leírás - Kerékpártartó.tlap.hu
részletek »

Kerékpártartó vonóhorogra - Kerékpártartó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerekpartarto.tlap.hu » Kerékpártartó vonóhorogra
Keresés
Találatok száma - 6 db
THULE EuroClassic G5 909

THULE EuroClassic G5 909

Thule EuroClassic G5 909 kerékpártartó vonóhorogra, csúcskategóriás kerékpártartó, exkluzív megújult külsővel, masszív felépítéssel, maximum 4 kerékpár szállítására. Letisztult, egyszerű vonalvezetés, határozott, modern formatervezés jellemzi. Mindehhez egyszerű felszerelés és kezelhetőség, kivételes stabilitás, biztonság párosul. A Thule EuroClassic G5 909 alapcsomagjával 3 kerékpár szállítható, azonban további kerékpár rögzíthető - összesen 4 - a kiegészítő kerékpártartó adapterrel (T9081). Billenő funkcióval ellátott, amely lehetővé teszi terhelt állapotban is a csomagtérajtó nyitását. A Thule EuroClassic G5 909, az EuroClassic kerékpártartó család nagyobb szállító kapacitású tagja!

THULE EuroClassic G5 909 - video

THULE EuroClassic G5 909 - video

A Thule EuroClassic G5 909 kerékpártartó azonnal reflektorfénybe került, amikor megjelentette a Thule. Letisztult, egyszerű vonalvezetés, határozott, modern formatervezés jellemzi. Mindehhez egyszerű felszerelés és kezelhetőség, kivételes stabilitás, biztonság párosul. A Thule EuroClassic G5 909 alapcsomagjával 3 kerékpár szállítható, azonban további kerékpár rögzíthető összesen 4 ; a kiegészítő kerékpártartó adapterrel (T9081). Billenő funkcióval ellátott, amely lehetővé teszi terhelt állapotban is a csomagtérajtó nyitását. AThule EuroClassic G5 909 kerékpártartó mindegyik kerékpármérethez használható, leszerelés után összecsukható. Az új tervezésű hátsó lámpák és a 13 pólusú elektromos csatlakozó alaptartozék, a 7 pólusra átalakító adapter opcionális kiegészítő

THULE EuroWay 947 - video

THULE EuroWay 947 - video

Thule EuroWay 947 kerékpártartó vonóhorogra, mellyel könnyedén és biztonságosan szállíthat maximum 3 kerékpárt autója vonóhorgán. Egy középkategóriás vonóhorgos kerékpárszállító, dönthető funkcióval illetve zárral ellátott.

THULE EuroWay G2 923

THULE EuroWay G2 923

Thule EuroWay G2 923 kerékpártartó vonóhorogra, ÚJ! Exkluzív megjelenésű, masszív szerkezetű kerékpártartó vonóhorogra, maximum három kerékpár szállítására. 2010-ben két új vonóhorgos kerékpártartó típussal is bővül, a már eddig is nagy választékú vonóhorogra szerelhető kerékpártartó palettánk. Az egyik a Thule EuroWay G2, mely a csúcskategóriás nagytestvér (EuroClassic G5) masszív felépítését, egyszerű kezelhetőségét, könnyített alumínium szerkezetét és exkluzív megjelenését örökölte. Így a Thule EuroWay G2 923 kerékpártartó használatával a felső kategóriás kerékpártartók erős felépítését, szolgáltatásait, esztétikumát kapja, kedvezőbb áron!

Thule HangOn kerékpártartók

Thule HangOn kerékpártartók

A Thule HangOn kerékpártartók könnyen kezelhető kerékpártartók vonóhorgos gépjárművekhez. Kerékpárokkal együtt könnyedén ledönthetőek. Kerékpárokat a vonóhorogra szerelhető kerékpártartókon szállítani minden más megoldás közül a legpraktikusabb. Ez a szállítási mód ötvözi a többi kerékpártartó változat előnyét. Mindegyik vonóhorogra szerelhető kerékpártartó modell könnyen szerelhető fix, vagy levehető vonóhorogra, egyszerűen kezelhető és kis helyen tárolható. Mivel a vonóhorgon rögzülnek, az autó típusától független a felszerelés, mindössze egy vonóhorogra van szükség.

THULE Kerékpártartó Vonóhorogra

THULE Kerékpártartó Vonóhorogra

Thule kerékpártartó vonóhorogra, a kerékpárok szállításának egyik legegyszerűbb és legbiztonságosabb formája. Thule vonóhorogra szerelhető kerékpártartó kínálatunk igen széles, melyben mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb megoldást. A Thule vonóhorgos kerékpártartók segítségével, 2-4 kerékpárt szállíthat a vonóhoroghoz rögzítve. Thule kerékpártartó vonóhorogra, és meglátja milyen egyszerű formája ez a kerékpárszállításnak!

Tuti menü