Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerékpártartó tetőre képes leírás - Kerékpártartó.tlap.hu
részletek »

Kerékpártartó tetőre - Kerékpártartó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerekpartarto.tlap.hu » Kerékpártartó tetőre
Keresés
Találatok száma - 6 db
Autorakerékpár ajánlata

Autorakerékpár ajánlata

Több szállító is felszerelhető a csomagtartóra, mely több darab bringa szállítását teszi lehetővé. Alkalmasak minden fajta kerékpár szállítására. A bal hajtókaros teljesen univerzális, tehát minden autóhoz és minden bringához használható! Nem növeli meg az autó hosszát, ami pl. utánfutó húzása esetén lehet fontos.

Iharos Goller

Iharos Goller

Készre szerelt kerékpártartó 22x32 mm-es acél vagy alumínium kereszttartóra való egyszerű felszerelést lehetővé tevő pillanatzárral szerszám nélkül A kerékpár biztonságos rögzítése fokozatmentes állítási lehetőséggel rendelkező feszítőszerkezettel történik, mely egyben zárható is. Minden 50mm-nél keskenyebb vázcsővel (Y-vázkeretű is) rendelkező kerékpárhoz

THULE Cross Adventure Team Limited Edition

THULE Cross Adventure Team Limited Edition

THULE Cross Adventure Team Limited Edition. A Cross fantázia névre hallgató limitált kiadású kerékpártartó matt fekete színben és a központi kerék vájatban végigfutó ízléses zöld csíkkal kerül forgalomba.

Thule Kerékpártartó tetőre

Thule Kerékpártartó tetőre

Thule kerékpártartó tetőcsomagtartóra, a kerékpár szállítás klasszikus formája. Tetőcsomagtartóra szerelhető Thule kerékpártartó kínálatunkban 3 különböző, kerékpárszállító közül választhat. Thule FreeRide kerékpártartó, a hagyományos bringások kedvenc modellje, kedvező ár/érték aránnyal. Thule ProRide kerékpártartó a professzionális bringatartó, egyedülálló dizájn és kényelmes kezelhetőség jellemzi. Thule OutRide kerékpártartó, elsősorban az országúti bringások kedvelt kerékpártartója, masszív rögzítést biztosít kedvenc kerékpárjai számára.

THULE OutRide 561 - video

THULE OutRide 561 - video

THULE OutRide 561 kerékpártartó, egy professzionális kerékpártartó, elsősorban országúti kerékpárokhoz. A kerékpártartó masszív rögzítést biztosít, mivel a villa és a hátsó kerék van rögzítve a Thule OutRide 561 kerékpártartóhoz. Elsősorban országúti illetve carbon vázas kerékpárokhoz ajánljuk, ahol nem ajánlott a kerékpárváz megfogása.

THULE ProRide 591 - video

THULE ProRide 591 - video

Thule ProRide 591 kerékpártartó használata. Egyszerű, gyors szerelés, biztonságos kerékpárszállítás, egyedülálló dizájn. A Thule professzionális kerékpártartója autó tetőre! Ez a videó remekül szemlélteti, hogy a Thule ProRide 591 kerékpártartó használatával milyen egyszerűen, könnyedén rögzítheti kerékpárjait az autó tetejére.

Tuti menü