Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerékpártartó hátsó ajtóra képes leírás - Kerékpártartó.tlap.hu
részletek »

Kerékpártartó hátsó ajtóra - Kerékpártartó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerekpartarto.tlap.hu » Kerékpártartó hátsó ajtóra
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ecobike kerékpár üzlet.

Ecobike kerékpár üzlet.

Szeretne kerékpáros túrát szervezni a nyaralása alatt, de nem tudja hova elhelyezni kétkerekűjét? Az Ecobike-nál megvan a megoldás, a nálunk kapható kerékpárszállító Mistral hátsó ajtóra, nem egy, hanem 3 darab bicikli szállítására is alkalmas. Hevederekkel könnyen rögzíthető a legtöbb hatch-back és kombi stílusú autóra. Ezen felül honlapunkon megtalálhatja, használ és új kerékpárjainkat felnőtt és gyermek kategóriában, több színben, a különböző kiegészítőket, legyen az kulacs, zár, csomagtartó vagy az egyéb igen fontos bicikli alkatrészeket. Jöjjön el hozzánk személyesen és üzletünkben a szervizszolgáltatásunkat is igénybe veheti!

Kerékpártartó

Kerékpártartó

Thule kerékpártartó. Hogyan szeretné szállítani kerékpárjait? Mi négy ötletes kerékpárszállítási módot kínálunk - kerékpártartó tetőcsomagtartóra, kerékpártartó vonóhorogra, kerékpártartó hátsó ajtóra, kerékpártartó belsőtérbe - melyekkel biztonságosan és egyszerűen szállíthatja kedvenc bringáit. A Thule kerékpártartó megoldásai mindig biztos partnerei lesznek kirándulásai során. Az összes kerékpártartó minőségi alapanyagokból készül, nem egy közülük kategóriájának tesztgyőztes, nemzetközileg elismert darabja, és megfelelnek a legszigorúbb minőségi és biztonsági előírásoknak (TÜV, CityCrash).

Thule ClipOn kerékpártartó

Thule ClipOn kerékpártartó

A Thule ClipOn 9103 egy összehajtható kerékpártartó a vonóhorog és spoiler nélküli három-, ötajtós illetve kombi autókhoz. A Thule ClipOn 9103 az autóra rendkívül könnyen fel-, illetve leszerelhető. A ClipOn 9103 kerékpártartó három kerékpár szállítására alkalmas. Csak a keresőprogram által felajánlott autótípusokra szerelhető!

Thule FreeWay kerékpártartó

Thule FreeWay kerékpártartó

A Thule Freeway 968 kerékpártartó egy kompakt, univerzális, gyors és kényelmes megoldás kerékpárok szállításához az autó hátulján. Ha Önnek nincs vonóhorog az autóján és a hátsó ajtón szeretné szállítani kerékpárjait, a Thule Freeway kíváló megoldás. 3 kerékpár szállításához, max. terhelhetősége 45 kg. A Thule Freeway kerékpártartó könnyen felszerelhető a hátsó ajtóra. Szerelhető egyaránt lépcsőshátú, ferdehátú és kombi autókra, valamint egyterűekre is. 6 darab gumibevonatos acél kapaszkodókkal ellátott erős hevederrel rögzíthető a hátsó ajtóhoz. A kerékpárokat erős gumipántok tartják tartós gumibakokon. Az összes alkatrész, ami gépkocsival, vagy a kerékpárral érintkezik gumibevonatú.

THULE Kerékpártartó Hátsó Ajtóra

THULE Kerékpártartó Hátsó Ajtóra

Thule kerékpártartó hátsó ajtóra, egy kényelmes kerékpár szállítási mód, elsősorban csapott hátú 3-5 ajtós és kombi autókhoz. A Thule hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartók segítségével akár 4 kerékpárt is magával vihet utazásai során. A kerékpárokat nem kell magasra, az autó tetejére emelni, ezért a rendkívül megkönnyíti a pakolás folyamatát. Thule kerékpártartó hátsó ajtóra, és gyorsan felpakolhatja kedvenc bringáit, hogy minél hamarabb nyeregbe ülhessen.

Tuti menü