Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerékpártartó fórumok, blogok képes leírás - Kerékpártartó.tlap.hu
részletek »

Kerékpártartó fórumok, blogok - Kerékpártartó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerekpartarto.tlap.hu » Kerékpártartó fórumok, blogok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Bringát akar szállítani InterCity-n?

Bringát akar szállítani InterCity-n?

Miért ne, ha azt írja az Elvira, hogy lehet? Gondolhatta olvasónk, aki a Helikon IC-vel szeretett volna Budapestről Siófokra utazni és biciklijét is vitte magával. De hiába írta a MÁV az interneten, hogy a vonaton szállítható bicikli, nem volt olyan kocsi, ahol elhelyezhette volna, így feleslegesen várt a vonatra, ami 30 percet késett. Igazi MÁV-os történet alant.

EuroCity kontra biciklis

EuroCity kontra biciklis

Miklós története még a békés természetű Homárt is ollónyitogatásra ingerelte. A Bécsbe tartó naiv ügyfél az osztrák vasút szerelvényére szállt volna bicajával, amit a kaller érthetetlen okból megakadályozott, majd az időközben helyszínre érkező rendőr igazoltatása elől elmenekült. Nem jósolunk neki hosszú karriert!

Index fórum - kerékpártartó vonóhorogra

Index fórum - kerékpártartó vonóhorogra

Sziasztok! Nézegettem a neten, van belőle a Thule-féle igen drága és baromi drága, de 4 biciklire való egyéb fajtát nem nagyon látok a lógatós thule az adapter vasakkal van vagy 60 pénz, és akkor nem vettem zárat meg lámpa adaptert a rápakolós akciósan 150-180e. A neten láttam atera duro xl 3 (4-re bővíthető) férőhelyes pakolható cuccot lámpákkal, mindennel, kb. 250 fontért, de van valakinek tippje, milyen fajtát nézzek és hol? A tippeket köszi előre is, szeretném a szezont egy jó tartóval nyitni

Kerékpárosklub - Bringa + BKV fórum

Kerékpárosklub - Bringa + BKV fórum

Várjuk javaslataitokat a BKV-n történő bringaszállítással kapcsolatosan! Talán valami pozitív fejlemény BKV ügyben: Felkérést kaptunk, hogy jelöljük meg azokat a BKV járatokat, amelyeken szeretnénk, ha engedélyeznék a kerékpárszállítást. Ennek alapján fogják a szakemberek megvizsgálni a műszaki, jogi, finanszírozási stb. lehetőségeket. Fontos! Ez most csak és kizárólag azokat a járatokat érintheti, amelyekkel eljuthatunk - többnyire csúcsforgalmi időn kívül - valamelyik kirándulóhelyre, szabadidős kerékpározás céljából. A HÉV és a fogaskerekű már használható a kerékpárosok számára. Ezeken a járműveken a szállítás színvonalának emelésére adtunk és adunk javaslatokat. Összeírtunk néhány - általunk javasolt járatot - amik szerintünk szóba jöhetnek. Szeretnénk, ha - most kizárólag a kérésre fókuszáltan Ti is kiegészítenétek az eddig összegyűjtött javaslatokat!

Kerékpárral Szlovéniába!

Kerékpárral Szlovéniába!

Repülőn utazni, és bringát szállítani gyors, és ma már a fapadosoknak köszönhetően olcsó is, mégis kevesen élnek vele, pedig ez új dimenziókat adhat egy kerékpártúrának. Sikerült véghezvinnem már párszor ezt a műveletet, ezért most itt beszámolnék a részletekről, bőségesen kitérve az egyik legkényesebb részére a dolognak, a bringák becsomagolására. Eddig 5000, illetve 6500 Forintért sikerült megváltani a special lugagge díjat a drótszamarakra. Mondtam, hogy olcsó! :) Ezt a neten való foglalásnál tudjuk kérni általában, de ha nem találjuk, fel kell hívni a légitársaság információs vonalát, és ott elmondják, hogyan, s miként járjunk el.

Vonatozás biciklivel

Vonatozás biciklivel

Dániában a vonatokon külön kocsit biztosítanak a bicikliseknek, tolószékeseknek és babakocsisoknak, ahol le is lehet ülni, de ha sok az utas, egyszerű biztonsági övvel lehet megoldani, hogy a bicikli rögzítve legyen, és állva maradjon. Magyarországon az Elvira böngészésekor, bár van ilyen keresési funkció, elsőre mégsem egyértelmű, hogy melyik vonatra juthatunk fel biciklivel is. Mindössze annyi derül ki, hogy kerékpár az arra alkalmas kocsiban elhelyezhető.

Tuti menü