Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerékpártartó linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Kerékpártartó képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kerekpartarto.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
A Bringaszállítás titkai

A Bringaszállítás titkai

Az évek múlásával bringánkkal már nem csak a környező hegyekbe merészkedünk ki, hanem hosszabb utakra is indulunk hazánk tájaira vagy messzi országokba. Sok bringatulajdonos nem is gondol az utazásszervezés hevében arra, hogy a bringa szállítására is készítenie kell egy tervet. Pedig érhetik meglepetések.

Amerikai kerékpárszállítási megoldás a NABI-tól

Amerikai kerékpárszállítási megoldás a NABI-tól

Az autómentes hétvégén a NABI Magyarországon először mutatta be alternatív kerékpárszállítási módszerét. Az Egyesült Államokban méltán népszerű módszer lényege, hogy a városi és elővárosi tömegközlekedési autóbuszok elejére szerelt kerékpártároló kényelmes és dinamikus kerékpár-szállítást biztosít.

Autónavigátor teszt

Autónavigátor teszt

Itt a jó idő, végre fel lehet pattanni a kerékpárokra, és túrázhat a család. Nem mindegy azonban, hogyan és mivel szállítjuk a bringákat, ha autóval fuvarozzuk őket. Az ADAC kerékpárszállítókat vizsgáló tesztjében meglepő dolgokra derült fény.

Autorakerékpár ajánlata

Autorakerékpár ajánlata

Több szállító is felszerelhető a csomagtartóra, mely több darab bringa szállítását teszi lehetővé. Alkalmasak minden fajta kerékpár szállítására. A bal hajtókaros teljesen univerzális, tehát minden autóhoz és minden bringához használható! Nem növeli meg az autó hosszát, ami pl. utánfutó húzása esetén lehet fontos.

Bicikli szállítás InterCity-n

Bicikli szállítás InterCity-n

Miért ne, ha azt írja az Elvira, hogy lehet? Gondolhatta olvasónk, aki a Helikon IC-vel szeretett volna Budapestről Siófokra utazni és biciklijét is vitte magával. De hiába írta a MÁV az interneten, hogy a vonaton szállítható bicikli, nem volt olyan kocsi, ahol elhelyezhette volna, így feleslegesen várt a vonatra, ami 30 percet késett.

Biciklista.hu

Biciklista.hu

A Biciklista a kerékpárosok térképe. A biciklista a kerékpárosok tájékoztatására szolgál. Segít a bringás szolgáltatók megtalálásában, kiválasztásában. Szeretnél rajta lenni a térképen? A biciklis szolgáltatók, boltok, szerelők, kereskedők számára ingyenes megjelenési lehetőséget kínál e térkép. Miért jó, ha regisztrálsz? A térképre regisztráló kerékpárgyártók, -forgalmazók, -kereskedők és szolgáltatók közös megjelentetésére szolgáló oldal jelentős látogatottságot, forgalmat és további szolgáltatásokat kínál.

Biciklivel a fogaskerekűn

Biciklivel a fogaskerekűn

Április 26-án, vasárnap délután, biciklivel a Városmajorból a Széchenyi-hegyre tartottam. Mivel ezen az útvonalon az egyetlen kerékpáros tömegközlekedési lehetőség a Fogaskerekű Vasút, azt vettem célba. A városmajori végállomáshoz érkezve láttam, hogy több tucat biciklis áll tanácstalanul a peronon, az állomáson várakozó és indulásra készülő szerelvény mellett.

Biciklopedia

Biciklopedia

Az összecsukható kerékpárral a vázszerkezettel egyesített csuklók és pántok segítségével az eredeti méret jelentős csökkentsége érhető el. A legtöbb ilyen kerékpár 20-os kerékmérettel rendelkezik. Az összecsukható kerékpárok gyakran többe kerülnek a fix-vázasoknál, mivel a mozgó alkatrészek és technológiai megoldások költségesebbé teszik előállításukat. A helytakarékosság alapján ebbe a kategóriába sorolják a két részre szerelhető kerékpárokat, de méretük és összehajthatósági fokuk alapján nem teljes értékű összecsukható biciklikről beszélhetünk.

Bicycle webshop

Bicycle webshop

Kerékpárok garantáltan a legnagyobb választékban Több mint 3000 kerékpár készleten Várunk kispesti kerékpár üzletünkben, hogy személyesen is bemutassuk választékunkat! 10-20-30% kedvezményt adunk a Kelly's, Merida, Kross, Gepida kerékpárok egyes típusaira, a készlet erejéig. A kerékpár akcióról elérhetőségeinken lehet érdeklődni.

Hirdetés
Bike Trade 97

Bike Trade 97

A BikeTrade97 kereskedelmi Kft. fő profilja kerékpárok és kerékpár alkatrészek nagykereskedelmi (B2B) értékesítése főként belföldön, valamint a szomszédos országokban. Célkitűzésünk, hogy ezt a szolgáltatást a leghatékonyabban, a lehető legjobb minőségben végezzük, vagyis hogy az Önök ilyen irányú igényeinek és elvárásainak a legjobban megfeleljünk. Ezért rendszerünket jól bevált Nyugat-európai szabványok alapján építettük fel. Cégünk tudatosan, a piaci igényeket, változásokat figyelembe véve építi és fejleszti folyamatosan a működési struktúráját a gazdaságosság és a megrendelői igények ismeretében. A szakmai fejlődésünk folyamatos töretlenségét biztosítja, hogy cégünk minden évben képviselteti magát hazai és nemzetközi kiállításokon, szakmai rendezvényeken kiállítóként vagy látogatóként, valamint munkatársainkat meghatározott időnként szakmai képzésben részesítjük.

BKV és Kerékpárosok

BKV és Kerékpárosok

A megbeszélés témája egy előterjesztésre alkalmas előzetes hatástanulmány készítése, a kerékpárszállítás lehetséges megoldásaival kapcsolatban. Az MK honlapján összegyűjtött javaslatokat a Klub előzetesen e-mailben átküldte a BKV-nak, amely gyakorlatilag egy prioritások nélküli lista, a kerékpárok szállíthatóságának megteremtése szempontjából fontos járatokról.

Bringa és autó: veszélyes páros?

Bringa és autó: veszélyes páros?

Biztonságos, könnyen használható biciklitartót vásárolni nem egyszerű. Az ADAC értékelése szerint a 14 tesztelt modell közül egy sem elég jó a nagyon ajánlott minősítéshez, a nem ajánlott kategóriánál viszont mind jobbnak bizonyult.

Bringamentő

Bringamentő

Rengeteg olyan szituáció előfordulhat,amikor kerékpárunkkal nem tudjuk folytatni a megkezdett utat. Pl. : deffektet kaptunk, elromlott a kerékpárunk, összetörtük biciklinket,kibicsaklott a bokánk,hatalmas zivatar kapott el,s már csurom vizesen nincs kedvünk tovább bringázni stb.....

Bringát a hátizsákba!

Bringát a hátizsákba!

Íme a BKV- és vonatbarát összecsukható bringák, a hátizsákba pakolhatótól az összehajtható kerekűig. Mit tehet az egyszeri polgár, ha a bringázást más tevékenységgel is össze kell kötnie? Mondjuk munkába ingázik, vonaton vagy BKV-n utazna, vagy bármely más okból lenne kívánatos, hogy hirtelen kézipoggyász váljon kétkerekű járművéből? Nos, ilyenkor lenne jó minél kisebbre összehajtani a bringát. Az összecsukható bicikliről első hallásra valószínűleg szinte mindenkinek a jó öreg Csepel Camping kerékpár jut eszébe, pedig hol vannak már azok az idők! Míg régebben a nagyobb gyártók nemigen láttak fantáziát az összecsukható termékekben, mára a tervezők és a gyártók is felfedezték a piac eme újabb szeletét.

Bringát akar szállítani InterCity-n?

Bringát akar szállítani InterCity-n?

Miért ne, ha azt írja az Elvira, hogy lehet? Gondolhatta olvasónk, aki a Helikon IC-vel szeretett volna Budapestről Siófokra utazni és biciklijét is vitte magával. De hiába írta a MÁV az interneten, hogy a vonaton szállítható bicikli, nem volt olyan kocsi, ahol elhelyezhette volna, így feleslegesen várt a vonatra, ami 30 percet késett. Igazi MÁV-os történet alant.

Budapesti Fogaskerekű Vasút - utazási feltételek

Budapesti Fogaskerekű Vasút - utazási feltételek

A Fogaskerekű Vasúton a BKV Rt. utazási feltételei érvényesek. Ennek kivonatát tekintheti meg: A járatokat utazásra csak az utazás megkezdésekor érvényesített jeggyel, érvényes bérlettel, illetve a díjmentes utazást igazoló okmánnyal veheti igénybe. Ha ennek nem tesz eleget, ellenőreink pótdíj fizetésére kötelezhetik. Vonaljegyet elővételben a város számos pontján automatákból, pénztárakból válthat. A Fogaskerekű Vasút területén csak Városmajor, Svábhegy és Széchenyi-hegy állomásokon áll rendelkezésére automata. Amennyiben ezek meghibásodását észleli, kérjük, hívja a BKV Rt.

Camcar Webshop

Camcar Webshop

Cégünk, az Amega Studio Kft. 1992. óta az olasz CAM tetőcsomagtartó-gyár termékeinek kizárólagos hazai forgalmazója. Weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy csomagtartó, tetőcsomagtartó, tetőbox, kerékpártartó, sítartó és kiegészítő felszerelések kínálatával segítsük Önt abban, hogy gyorsan, könnyen kibővíthesse autója csomagszállító kapacitását. Ezen felül forgalmazunk még akkumulátorokat, izzókat, ablaktörlőket, és egyéb, a mindennapokban használatos jármű tartozékokat. Hozzáértő, segítőkész munkatársakkal állunk Vásárlóink rendelkezésére. Várjuk viszonteladók jelentkezését is!

Tuti menü