Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Információk képes leírás - Kerékpártartó.tlap.hu
részletek »

Információk - Kerékpártartó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerekpartarto.tlap.hu » Információk
Keresés
Találatok száma - 14 db
Biciklista.hu

Biciklista.hu

A Biciklista a kerékpárosok térképe. A biciklista a kerékpárosok tájékoztatására szolgál. Segít a bringás szolgáltatók megtalálásában, kiválasztásában. Szeretnél rajta lenni a térképen? A biciklis szolgáltatók, boltok, szerelők, kereskedők számára ingyenes megjelenési lehetőséget kínál e térkép. Miért jó, ha regisztrálsz? A térképre regisztráló kerékpárgyártók, -forgalmazók, -kereskedők és szolgáltatók közös megjelentetésére szolgáló oldal jelentős látogatottságot, forgalmat és további szolgáltatásokat kínál.

Biciklopedia

Biciklopedia

Az összecsukható kerékpárral a vázszerkezettel egyesített csuklók és pántok segítségével az eredeti méret jelentős csökkentsége érhető el. A legtöbb ilyen kerékpár 20-os kerékmérettel rendelkezik. Az összecsukható kerékpárok gyakran többe kerülnek a fix-vázasoknál, mivel a mozgó alkatrészek és technológiai megoldások költségesebbé teszik előállításukat. A helytakarékosság alapján ebbe a kategóriába sorolják a két részre szerelhető kerékpárokat, de méretük és összehajthatósági fokuk alapján nem teljes értékű összecsukható biciklikről beszélhetünk.

Bringamentő

Bringamentő

Rengeteg olyan szituáció előfordulhat,amikor kerékpárunkkal nem tudjuk folytatni a megkezdett utat. Pl. : deffektet kaptunk, elromlott a kerékpárunk, összetörtük biciklinket,kibicsaklott a bokánk,hatalmas zivatar kapott el,s már csurom vizesen nincs kedvünk tovább bringázni stb.....

Bringát a hátizsákba!

Bringát a hátizsákba!

Íme a BKV- és vonatbarát összecsukható bringák, a hátizsákba pakolhatótól az összehajtható kerekűig. Mit tehet az egyszeri polgár, ha a bringázást más tevékenységgel is össze kell kötnie? Mondjuk munkába ingázik, vonaton vagy BKV-n utazna, vagy bármely más okból lenne kívánatos, hogy hirtelen kézipoggyász váljon kétkerekű járművéből? Nos, ilyenkor lenne jó minél kisebbre összehajtani a bringát. Az összecsukható bicikliről első hallásra valószínűleg szinte mindenkinek a jó öreg Csepel Camping kerékpár jut eszébe, pedig hol vannak már azok az idők! Míg régebben a nagyobb gyártók nemigen láttak fantáziát az összecsukható termékekben, mára a tervezők és a gyártók is felfedezték a piac eme újabb szeletét.

Csomagtartó szerviz

Csomagtartó szerviz

- A kerékpártartókból három féle csoportot különböztetünk meg, lehet tetőre szerelhető, lehet a gépjármű hátsó ajtajára (esetleg pótkerékre), illetve vonóhorogra. - A tetőn való szállításhoz mindenképpen kell egy - már korábban említett - alapcsomagtartó keresztrúd, illetve egy kerékpártartó.

Kerékpárszállítás

Kerékpárszállítás

Imád kerekezni és új tájakat felfedezni? Szeretne barátaival közös kerékpáros élményeket? ......de nincs mindenütt kerékpárút. Mi segítünk eljutni céljaihoz! Elszállítjuk kerékpárjaikat,ahová kérik,megadott határidőre. Korrekt áron biztonsággal!

Kerékpártartó kölcsönzése

Kerékpártartó kölcsönzése

Thule tetőcsomagtartó kölcsönzés-eladás. A tetőtartó- és sporteszközszállító rendszerek gyártásában világeső THULE cég profeszionális termékei szerszámok nélkül, gyorsan felszerelhetők bármilyen kereszttartó rúdra.

Kerékpártúrák Mo.-on

Kerékpártúrák Mo.-on

Neked mi a véleményed, hogyan ismerheted meg hazánk legszebb tájait? Sokan, sokféleképpen vélekedünk erről. Mi azok táborába tartozunk, akik abban hisznek, hogy ez két keréken, azaz kerékpáron lehetséges igazán. Miért?: Gyalog sokáig tartana mindenhová eljutni, kocsival pedig túl gyorsan elsuhanunk a legszebb látnivalók mellett.

Lélegzet

Lélegzet

A német autógyárban, a BMW-nél már sorozatgyártásra érett, egy magyar feltaláló műhelyében pedig még sorozatgyártóra vár a saját fejlesztésű összecsukható városi bringa egy-egy prototípusa. Újsághírből szerezhettünk tudomást arról, hogy a BMW autógyárban már felkészültek egy nagyon korszerű, összecsukható mountain-bike sorozatgyártására (Blikk, 1996. aug. 15.), a Petőfi Rádió Ugródeszka című életmódműsora és a Füles című hetimagazin (39/96) pedig arról adott hírt, hogy a hazai 'bőröndbringa' 1985 óta vár magyar gyártóra.

Hirdetés
Megoldás bringa szállításra

Megoldás bringa szállításra

Mit tehet az egyszeri polgár, ha a bringázást más tevékenységgel is össze kell kötnie? Mondjuk munkába ingázik, vonaton vagy BKV-n utazna, vagy bármely más okból lenne kívánatos, hogy hirtelen kézipoggyász váljon kétkerekű járművéből?

Rokon Sport - bérlés

Rokon Sport - bérlés

Miért éri meg csomagtartót, tetőboxot bérelni? Költség megtakarítás - Egy tetőbox 100.000-200.000 Ft., de Önnek általában csak 1-2 hétig van rá szüksége egy évben. Tárolási nehézségek - Sok esetben nehézkes tárolni a tetőboxot az év túlnyomó részében amikor Ön nem használja.

Szerelési tanácsok

Szerelési tanácsok

Kedves Kerékpáros! Alapvetően kétféle bringás létezik. Egyik aki saját maga végzi a bicikli szerelés lehető legtöbb műveletét, és csak végső esetben fordul szakszervizhez segítségért. A másik épp az ellenkezője: nem szeret kerékpárszereléssel foglalkozni, inkább elviszi bicaját kedvenc szervizébe és szakavatott kezekre bízza azt.

Thule kerékpártartók

Thule kerékpártartók

A Thule termékekkel emberek millióinak segítettünk már kedvenc időtöltésükhöz szükséges holmik szállításában! A Thule tetőboxok, kerékpártartók, síléctartók, vízisporteszköz-tartók és tetőcsomagtartók segítségével a hegyeket mászhatunk a hegymászó felszereléssel, leevezhetünk izgalmas folyószakaszokon kenuinkon, horgászhatunk kedvenc tavunkban saját horgászbotunkkal. A Thule termékek lehetővé teszik mindazoknak a táskáknak, síléceknek, horgászbotoknak, csónaknak szállítását, amelyek az autóban már nem férnek el.

Xootr roller, bicikli

Xootr roller, bicikli

A Xootr LLC egy amerikai, New York közeli (Scranton) tervező és gyártó vállalat. Minden egyes rollerünk a scrantoni üzemükben kerül legyártásra, így a vásárló, egy manapság ritka, magas színvonalú, eredeti amerikai, ottani viszonylatban is kiváló minőségű termékhez, vagy éppen 'műalkotáshoz' juthat.

Tuti menü